Alle kabels en leidingen in beeld dankzij grondradar!

Selecteer een kabel of leiding voor meer informatie.

Riool

Wilt u weten waar uw riool precies loopt? Of wilt u zien waar uw nieuwe riool het beste kan liggen? Neem dan contact met ons op en wij zoeken het voor u uit!

Gasleiding

Door middel van grondradar is het mogelijk om alle ondergrondse obstakels in kaart te brengen. Dus zowel de oude stalen als de nieuwe kunststof leidingen zijn voor ons geen probleem!

Gasleiding (Oud)

Betreft: Oude Gasleiding, zonder beheerder

Oorzaak: In de loop van tijd worden er veel leidingen vervangen. De oude worden niet altijd weggehaald of zijn simpelweg nooit digitaal genoteerd. Hierdoor liggen er veel "weesleidingen" in de Nederlandse bodem.

Risico: Omdat je vanaf de buitenkant meestal niet kan zien of een leiding nog in gebruik is, dient de grondroerder deze leiding te melden. Bovendien zullen de graafwerkzaamheden hinder en dus vertraging ondervinden.

Waterleiding

Er ligt voor honderden kilometers aan waterleiding in de Nederlandse bodem. Standaard kabel- en leidingzoekers kunnen waterleidingen doorgaans niet detecteren, grondradar biedt hier de uitkomst!

Electra Kabels (Verkeerde ligging)

Betreft: Electra kabels van een netbeheerder, met verkeerd aangegeven locatie of plotselinge verspringing in de locatie.

Oorzaak: Een KLIC-melding is vaak niet 100% accuraat en er wordt geschat waar deze dan ongeveer zou moeten liggen. Het komt regelmatig voor dat een kabel meer dan een halve meter van de aangegeven locatie ligt.

Risico: Huizen en/of bedrijven meerdere uren zonder stroom, wat kan resulteren in schadeclaims.